Panden Amsterdam

Aankoopadvies huis

Een makelaar wordt veelal geassocieerd met de verkoop van een huis en niet zozeer met de aankoop van een huis. Vreemd, want u zou denken meer moeite te moeten steken in het verkrijgen van een woning dan het verkopen van een woning. Al weet u wat u wilt en bent u standvastig wanneer het aankomt op het verkrijgen van uw droomwoning, kan een aankoopmakelaar alsnog helpen om deze dromen waar te maken. In de turbulente, maar met recht een populaire woningmarkt, is Amsterdam de plek waar u uw emoties niet de overhand moet laten nemen. Gedévri helpt u om een gedegen keuze te maken waar u volledig achterstaat!

Advies bij de aankoop van een woning

Vanaf het allereerste moment dat u begint met het verkennen van de woningmarkt is advies van groot belang. Wij houden rekening met uw wensenpakket en selecteren aan de hand daarvan woningen die binnen het budget blijven om teleurstelling te voorkomen. Wanneer het erop aankomt helpen wij bij het regelen van een bezichtiging en het onderhandelen. Dit is het moment waarop aankoopadvies voor een woning het meest van pas komt gezien het feit dat dit stadium allesbepalend is. Ook regelen wij voor u het notaristraject en houden u van elke stap op de hoogte.

Waarin komt Gedévri van pas?

Een huizenjacht begint bij de zoekopdracht en eindigt hopelijk in de aankoop van een woning. U kunt uw kansen op de Amsterdamse woningmarkt vergroten door advies van een aankoopmakelaar aan te vragen. Bij Gedévri bent u aan het juiste adres voor de aankoop van uw woning. Terwijl wij realistisch zijn weten we tegelijkertijd uw woonwensen om te zetten in een succesvolle aankoop door met zorg, aandacht en betrokkenheid met uw woonwensen om te gaan.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Graag staat Gedévri voor u klaar. Wij staan u bij tijdens de zoektocht naar een woning. Voor meer informatie kunt u contact opnemen door middel van het contactformulier. Wij staan graag voor u klaar!