Schiphol
Grachtenpanden Amsterdam
Grachten Amsterdam
Tulpen
Gracht Amsterdam
Vondelpark
Amsterdam
Grachtenpanden Amsterdam

Aankoopmakelaar Amsterdam

Waarom een aankoopmakelaar?

Gedévri gelooft in een persoonlijke aanpak. De woningmarkt in Amsterdam is historisch in beweging. Huizen worden snel verkocht en vaak tegen veel hogere prijzen dan de daadwerkelijke taxatiewaarde. Het is als particulier zeer moeilijk om in de Amsterdamse huizenmarkt zelf uw droomhuis te kunnen vinden voor de juiste prijs. Een aankoopmakelaar kan u hierin adviseren. Het kopen van een huis, zeker in Amsterdam, kan naast een verstandige ook een emotionele aankoop zijn. Het gevaar is hierbij dat er belangrijke zaken over het hoofd worden gezien of u teveel betaald voor de aankoop van uw nieuwe huis. Laat uw emotie niet de overhand nemen, schakel Gedévri in.

Uw persoonlijke aankoopmakelaar

Als uw persoonlijke aankoopmakelaar gaan wij graag het gesprek met u aan. Door uw wensen te vertalen in een gerichte zoekopdracht kan Gedévri uw droomhuis in Amsterdam realiseren. Hierbij wordt gekeken naar uw budget, wensen en het huidige aanbod van koopwoningen in Amsterdam. In ons actuele woningaanbod kan zomaar uw droomhuis zitten en zo niet, wij werken met diverse makelaars in Amsterdam waarbij ons actuele woningaanbod continu aangevuld wordt.

Aankoopbegeleiding

Hebben wij aan de hand van uw zoekopdracht uw droomhuis gevonden in Amsterdam? Dan nemen wij direct contact met u op. Mocht het huis voldoen aan uw budget en wensen, dan starten wij met de begeleiding van het aankoopproces. De verkopende partij wordt meestal bijgestaan door een verkoopmakelaar. Daarom is het verstandig om een aankoopmakelaar aan uw zijde te hebben om uw belangen te behartigen en de aankoop goed te begeleiden.

Wij gaan met de verkoopmakelaar in gesprek om te kijken of wij de aankoop kunnen realiseren voor het door u beoogde budget. Hierin zijn wij heel duidelijk in ons advies: als wij vinden dat de vraagprijs te hoog is, raden wij een aankoop af. Bij u kan begrijpelijkerwijs emotie een grote rol spelen. Waardoor u uw nieuwe woning te duur zou kopen. Waarna achteraf teleurstelling en/of spijt de overhand nemen door bijv. verborgen gebreken of hoge verbouwingskosten. Daarom geloven wij in onze aanpak: het geven van eerlijk en persoonlijk advies!

Uw droomhuis laten zoeken in Amsterdam?

Wij gaan graag voor u aan de slag! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.
Vul ons contactformulier in of bel Gedévri op:

+31 6 12 46 75 76.