Schiphol
Amsterdam
Gracht Amsterdam
Grachten Amsterdam
Vondelpark
Grachtenpanden Amsterdam
Grachtenpanden Amsterdam
Tulpen

Specialist in aankoopbegeleiding

Een huis kopen in Amsterdam is een uitdaging te noemen. De huizenmarkt in onze hoofdstad is turbulent en gaat vliegensvlug. Het vinden van uw droomhuis is dan ook een kostbare aangelegenheid en vergt veel aandacht, tijd en kennis van de Amsterdamse woningmarkt.  Het aanbod op Funda is dan ook continu in beweging. Neem daarom een aankoopmakelaar in handen, of een specialist in aankoopbegeleiding die thuis is op de Amsterdamse woningmarkt!

Wat heeft aankoopmakelaar Gedévri te bieden?

Gedévri biedt als personal home hunter de uitkomst voor het zoeken van uw droomhuis in Amsterdam. Maatwerk is onze passie en werkwijze. Wij nemen graag in een persoonlijk gesprek uw wensen en persoonlijke situatie door om zo een profiel te creëren dat leidend is in de zoekopdracht.
Naast uw persoonlijke wensen kijken wij ook naar de wensen die u aan uw nieuwe woning of omliggende buurt stelt. Zo nemen wij het gehele zoekproces uit handen. Vinden wij een woning die aansluit op de zoekopdracht? Dan nemen wij direct contact met u op. De snelheid van reageren door Gedévri is de sleutel tot succes!

Aankoopmakelaar inschakelen bij aankoop

Bij de aankoop van een huis in Amsterdam is de kans groot dat u tegenover een verkopende makelaar komt te staan. Gedévri biedt als aankoopmakelaar hulp bij bezichtiging,  afspraken en de onderhandelingen. In het gehele traject zijn we u van dienst om de aankoop van a tot z te begeleiden en uit handen te nemen. Zet u de zoekopdracht bij Gedévri uit of heeft u zelf een huis op het oog? U kunt in beide gevallen gebruik maken van onze aankoopbegeleiding. Wij staan u bij in de onderhandeling tussen de verkopende makelaar of verkopende partij.
Het voordeel? Wij adviseren u ter plaatse op de volgende punten:

  • Bouwkundige staat van het huis
  • Taxatiewaarde
  • Hoogte van het verkoopbedrag
  • Plan van aanpak tot aankoop van de woning

Zodra u besluit tot  aankoop, regelt Gedévri als aankoopspecialist de vervolgstappen tot aan de sleuteloverdracht.

Schakel de aankoopspecialist in!

Zoekt u een partner in het aankopen van een huis in Amsterdam, wilt u de zoekopdracht uitbesteden en voorzien worden van eerlijk en gericht aankoopadvies? Schakel dan nu Gedévri in. In een vrijblijvend gesprek vertellen wij graag meer over onze diensten en de mogelijkheden! Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons direct op:

+31 6 124 675 76.