Panden Amsterdam

Personal home hunter

Bent u op zoek naar een koopwoning in Amsterdam? Dan staat u er niet alleen voor. Samen met vele anderen vanwege de grote vraag, maar ook samen met de personal home hunter Gedévri aan uw zij om u te begeleiden. Omdat wij de woningmarkt in Amsterdam door en door kennen en deze up-to-date houden, maakt ons uiterst geschikt om voor u op zoek te gaan. Hierbij wordt rekening gehouden met uw specifieke woonwensen.

Wat doet een personal home hunter?

Een personal home hunter helpt u bij het vinden van een koopwoning. De eerste stap zet u zelf. Het maken van een lijst met wensen is belangrijk om de zoekopdracht in te perken en u de woningen te laten zien die voor u relevant zijn en potentie bieden. De woningen die wij op het oog hebben gaan door een strenge selectie (inclusief bezichtiging en inspectie), waarna het aan u is of u de opdracht als voltooid beschouwd. Alle facetten komen aan de orde, zoals de bouwkundige staat, maar ook de onderhoudsstaat van het huis. De adviezen brengen wij uit in een rapport. Niet alleen doen wij dienst als personal home hunter, maar ook als volwaardig aankoopmakelaar kunnen wij het traject, indien gewenst, van A tot en met Z begeleiden.

Personal home hunter helpt u het verstand er bij te houden

Het kan voorkomen dat uw droomhuis buiten uw budget valt. In dat geval gaan we verder op zoek naar woningen die ook aan het wensenpakket voldoen. Wij helpen u de emotie niet de overhand te laten nemen. Dat zou het kopen van een huis op een impulsaankoop doen lijken, wat het beslist niet moet zijn. Gedévri zorgt ervoor dat u een huis koopt waar u zowel op het moment van aankoop als in de toekomst van kunt genieten. Kom meer te weten over onze werkwijze.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Gedévri? Graag komen wij dan met u in contact. Contact opnemen doet u door middel van het contactformulier. Wij zullen al uw vragen beantwoorden en een afspraak inplannen indien u dat wenst. Wij staan graag voor u klaar.