Amsterdam

Stappenplan huis kopen

Of u eigenaar wordt van het huis dat u voor ogen heeft hangt af van bepaalde factoren. De financiële mogelijkheden en de snelheid waarmee u handelt spelen een rol, maar ook zijn er dingen die u zelf niet in de hand heeft. Neem bijvoorbeeld de turbulentie van de woningmarkt. Een huis kopen aan de hand van een stappenplan kan helpen om het traject van A tot en met Z goed door te lopen. Als u een eigen huis koopt doorloopt u stappen waarbij Gedévri u kunt begeleiden.

Wat komt er allemaal kijken bij het kopen van een huis?

Een goed begin is het halve werk. Om teleurstellingen te voorkomen is het van belang om te kijken welke financiële mogelijkheden u heeft. Door uw budget te bepalen weet u welke huizen u buiten beschouwing kunt laten. Daarna kan de zoektocht naar een huis beginnen. Heeft u een huis kunnen vinden dat aan uw wensen voldoet en wilt u deze verkrijgen? Dan is het tijd om te bezichtigen en als het u echt bevalt kunt u een bod uitbrengen. Wij helpen u bij het onderhandelen en zorgen dat u niet te veel betaald. Tevens regelen wij voor u het traject bij de notaris.

Stappenplan huis kopen met of zonder aankoopmakelaar?

Zojuist hebben wij in grote lijnen verteld welke stappen er voorafgaan aan het kopen van een huis. Er komt echter meer bij kijken. Het is daarom verstandig om de expertise van een aankoopmakelaar te raadplegen, die helpt om iedere stap met succes te doorlopen. Het gevaar in het huis kopen zonder makelaar zit hem in de verborgen gevaren die er zijn. Er zijn mogelijk emoties die de overhand nemen of verborgen gebreken en hoge verbouwingskosten. Schakel Gedévri in om te zoeken en een selectie te maken. De koop van uw woning zit dan gegarandeerd goed!

Neem contact met ons op!

Bent u van plan om een huis te kopen en bent u geïnteresseerd in de dienstverlening van Gedévri? Graag verzoeken wij u dan om contact met ons op te nemen. Dit doet u door het contactformulier in te vullen. Wij staan graag voor u klaar!