Panden Amsterdam

Voordelen aankoopmakelaar

Terwijl u op zoek bent naar woningen kunt u verschillende obstakels tegenkomen. Het woningaanbod past bijvoorbeeld niet bij de wensen die u heeft. Om dit te kunnen omzeilen is het inschakelen van een aankoopmakelaar een geschikte optie. Deze schotelt u een selectie voor die is afgestemd op uw wensen. In samenwerking met makelaars kunnen wij u keuze bieden uit een compleet woningaanbod. Ontdek de redenen waarom het inschakelen van een aankoopmakelaar in uw voordeel is!

Voordelen inschakelen hulp van een aankoopmakelaar

Tot de voordelen behoren onder meer het voorkomen van teleurstellingen door realistisch te blijven. Op het eerste gezicht lijkt er wellicht een geschikte woning voor u bij te zitten. Bekijkt u het daarna nog eens door een andere bril, dan ontdekt u bijvoorbeeld dat de verkoopprijs niet binnen het budget valt. En moet u uw oog ergens anders op laten vallen. Hoe later u tot de ontdekking komt dat een woning niet geschikt is, hoe meer tijd en geld u kwijt bent. Bijvoorbeeld door verborgen gebreken. Een aankoopmakelaar kan u door zijn kennis adviseren op dit gebied en de kosten voor bezichtiging in dit geval voorkomen.

Aankoopmakelaar bij zoekopdracht, bezichtiging en onderhandelen

Een aankoopmakelaar verzorgt indien gewenst het gehele traject, vanaf de zoekopdracht  tot aan het onderhandelen. De voordelen waarvan u profiteert door de makelaar bij aankoop direct te betrekken bij de huizenjacht zijn onder andere vertrouwen. Een aankoopmakelaar die u vanaf het begin bijstaat weet uw belangen beter te vertegenwoordigen tijdens het onderhandelen en is een tussenpersoon waarmee u een vertrouwelijke relatie op heeft kunnen bouwen. Wij raden u daarom af om de aankoopmakelaar pas op een later moment in te schakelen.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Heeft u interesse in de dienstverlening van Gedévri? Graag verzoeken wij u dan om contact met ons op te nemen. Dit kan eenvoudig door middel van het contactformulier. Wij staan graag voor u klaar!